Rólunk

Cégtörténet:

A DOVI-Plast KFT.  2009. 12. 18.-án alakult. Tulajdonos, Hornyák Imre Péter 1991-ben, mint
magánvállalkozó kezdte a szerszámkészítést.1995-ban alapította meg a Kaposbrezon Kft-t, ami jelenleg is a DOVI-PLAST Kft anyacégeként működik párhuzamosan.
Fő tevékenysége a szerszámkészítés de mellette fémmegmunkálással és műanyag termékek előállításával is foglalkozunk.
 

A vállalkozás telephelye Kaposváron van, mintegy 1300 m2 daruzott üzemcsarnokkal. A szerszám készítéshez szükséges valamennyi technológiával rendelkezünk a tervezéstől a műanyag végtermék legyártásáig. Elsősorban műanyag fröccsöntő szerszámok készítésére specializálódtunk, de gyártottunk már kivágó-lyukasztó, alumíniumfröccsöntő, extrúder, kokilla szerszámokat is. 28 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött számtalan fajtájú és bonyolultságú szerszámot terveztünk és készítettünk vagy éppen használt szerszámot alakítottunk át. Fröccsöntő gépeinken történik a próba gyártás, így a szerszámot partnerünk sikeres próbagyártás után veszi át. CNC megmunkáló központjainkon szerszámlapok és egyéb alkatrészek gyártása történik, amit rövid határidőre tudunk vállalni. A 2012-ben vásárolt új telephely korszerűsítése után folyamatosan cseréltük le gépeinket, megismerve újabb technológiákat. Pályázatok útján tettünk szert több SODICK huzal és tömbszikraforgácsoló gépre, OKAMOTO CNC marógépre, SISMA lézerhegesztő gépre, ROMI CNC esztergára. Jelenleg 23 db géppel dolgozunk. A modernebb gépek által termelékenységünk jelentősen emelkedett, így bevételünk évről évre növekszik.
A minőségellenőrzésre, minőségbiztosításra kiemelt hangsúlyt fektetünk. A méréseket HEXAGON 3D-s mérőgéppel végezzük, amiről minden esetben mérési jegyzőkönyv készül.

 

Célkitűzéseink:

Vevőink minél magasabb színvonalú kiszolgálása mellett, a termelékenység hatékonyságának növelése, ami maga után vonzza gépeink korszerűsítését. Fejlődésünket abban látjuk, hogy régi eszközeinket folyamatosan modernebb gépekre cseréljük. Célunk vevőink megelégedését kivívni azzal, hogy rendezett műhelycsarnokban mutatjuk be cégünk működését. Megbízhatóságunkat pedig a pontos határidők betartásával bizonyítjuk.
Fontos számunkra a környezet védelme és a dolgozók egészsége, ezért csarnokunkat folyamatosan szereljük fel a legmodernebb technológiával rendelkező UNIFIL olajköd elszívókkal, ami a 0,003 mm méretű részecskéket is megszűri a levegőből, ami a tüdőből belégzés után már nem tudna távozni a szervezetből.
Ezzel a szemlélettel működünk tovább és reméljük, hogy ezek a célok partnereink megelégedését szolgálják.